Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Wish - EDP - SLEVA - poškozený celofán

Márka: Chopard
Kívánj! Hullócsillag! Az ókori görögök úgy gondolták, hogy a gyémánt stardust, ami a földre esett. Ennek jegyében ez a mítosz Chopard hozta létre ezt a parfümöt. Parfüm a nők, akik körülveszik a… Leírás és paraméterek

Leírás

Kívánj! Hullócsillag! Az ókori görögök úgy gondolták, hogy a gyémánt stardust, ami a földre esett. Ennek jegyében ez a mítosz Chopard hozta létre ezt a parfümöt. Parfüm a nők, akik körülveszik a romantika és misztika.

Összetétel

fej

Szirmok az akác

szív

Kecske Pink Sheet

Alapillat

fekete ibolya

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc