Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Christina Aguilera By Night - EDP - SLEVA - poškozená krabička

Christina Aguilera By Night egy csábító illat, kissé játékos. Mindegyikünkben az érzékiséget és a nőiességet ünnepli. Christina azt mondja: „Szeretem az időt, amikor ma este kimegyek. Kedvenc szagam… Leírás és paraméterek

Leírás

Christina Aguilera By Night egy csábító illat, kissé játékos. Mindegyikünkben az érzékiséget és a nőiességet ünnepli. Christina azt mondja: „Szeretem az időt, amikor ma este kimegyek. Kedvenc szagam elég ahhoz, hogy nőiesnek és magabiztosnak érzem magam. "

Magazinunk többet mond neked erről az illatról.

 

Összetétel

fej

mandarin, frézia, piros alma, ananász

szív

A májusi virág, barackvirág, napraforgó

Alapillat

szantálfa, borostyán tónusokkal, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc