Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Touch of Seduction - EDP

Touch of Seduction illat a  Christina Aguilera márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely  a málna, a licsi és a frézia gyümölcsös illatjegyeivel nyílik meg. A szíve tisztán virágos,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Touch of Seduction illat a  Christina Aguilera márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely  a málna, a licsi és a frézia gyümölcsös illatjegyeivel nyílik meg. A szíve tisztán virágos, összetevői közé tartozik a rózsa, lonc és az írisz - végül a kompozíciót a szantálfa, vanília és pézsma kombinációja zárja.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

frézia, málna, licsi

szív

írisz, lonc, rózsa

Alapillat

szantálfa, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc