Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chrome - EDT 100 ml + deo stift 75 ml 

Márka: Azzaro
Férfiasság, identitás, az erő, frissesség, fényerő, felszálláskor, a korszerűség, a mozgás, az energia az akarat. Erős és egyszerű történet, melynek gyökerei a jó a generációk közötti kapcsolatok ma.… Leírás és paraméterek

Leírás

Férfiasság, identitás, az erő, frissesség, fényerő, felszálláskor, a korszerűség, a mozgás, az energia az akarat. Erős és egyszerű történet, melynek gyökerei a jó a generációk közötti kapcsolatok ma. A történet, amely arra irányul, hogy közelednek, és ünnepeljük a erős érzelmi élményeket, hogy ossza meg a férfiak különböző generációk. Chrome - rezonáns, mérsékelt és modern neve ragyog, mint egy zászló minden országban. Kiválasztott anyagok, színek és formák jöttek létre, hogy ellenálljon az időben. Azt fejezi ki, az identitáskeresés, érzések és az öröm, akkor csatlakozzon a szaga a kölcsönösség és az egyéni tapasztalat. Vágy a tisztaság és a frissesség, amely úgy tűnik, a kilencvenes években fordul elő, hogy 20 év után a dominanciája aromás illatok.

Összetétel

fej

bergamott, grapefruit, gyömbér, pézsma, Hedione

szív

ózon, ánizs, zuzmó

Alapillat

egzotikus fák, haver, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc