Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chrome - EDT 100 ml + dezodor spray 150 ml

Márka: Azzaro
Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat. Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. Olyan… Leírás és paraméterek

Leírás

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat. Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. Olyan történet, amelynek az a célja, hogy összegyűjtse és megünnepelje a különböző generációk férfiak által megosztott erős, érzelmi élményeket. Chrome -  rezonáns, mérsékelt és modern név, amely a világ minden országában ragyog, mint egy banner. Kiválasztott anyagok, színek és formák, amelyek ellenállnak az időnek. Kifejezi az identitás, az érzések és az örömök keresését, a kölcsönösség és az egyéni tapasztalat kombinálásának szándékát. A tisztaság és a frissesség utáni vágy, amely az 1990-es években jelent meg, és amely 20 éve képviseli az aromás illatokat.

 

Összetétel

fej

bergamott, grapefruit, gyömbér, pézsma, hedione

szív

ózon, ánizs, zuzmó

Alapillat

egzotikus fák, maté, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc