Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chrome Intense - EDT

Márka: Azzaro
Nagyon szellős, citrus, hanem fás és keleti, ez az illat származó Azzaro Chrome intenzív. Az alapítvány alapvetően hasonló a klasszikus Chrome, de sokkal intenzívebb és erősebb. Az orr első illata… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Nagyon szellős, citrus, hanem fás és keleti, ez az illat származó Azzaro Chrome intenzív. Az alapítvány
alapvetően hasonló a klasszikus Chrome, de sokkal intenzívebb és erősebb. Az orr első illata lime, grapefruit, gyömbér és Hedione (szintetikus anyag szagú jázmin). A szív ötvözi levegős hangok, zuzmó és víz jázmin. Minden illat bezárja ámbra, pézsma, fás és párja (dél-amerikai italt).

Az üveget tartja az eredeti történetet, és ez egyszerű üveg flakon szinte acél kupakkal. A töltelék jég kék, mint a víz az erdőben.

Összetétel

fej

lime, grapefruit, gyömbér, Hedione

szív

levegős hangok, zuzmó, víz jázmin

Alapillat

borostyán, pézsma, fa hangok, maté

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc