Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK All - EDT

Márka: Calvin Klein
Minden frissítő keveréke CK Calvin Klein. Úgy tervezték, a férfiak és a nők. Navona hagyományos illatanyag Calvin Klein, ami örömet orrod. Először úgy érzi, mandarin, bergamot és grapefruit levelek.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Minden frissítő keveréke CK Calvin Klein. Úgy tervezték, a férfiak és a nők. Navona hagyományos illatanyag Calvin Klein, ami örömet orrod. Először úgy érzi, mandarin, bergamot és grapefruit levelek. A szív jázmin, liliom, frézia és rebarbara. A bázis borostyán, pézsma és vetiver.

Ez az illat által létrehozott Alberto Morillas és Harry Fremont 2017.

Összetétel

fej

mandarin, bergamot, grapefruit levelek

szív

jázmin, liliom, rebarbara, frézia

Alapillat

borostyán, pézsma, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc