Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK2 - EDT - KEDVEZMÉNY- celofán nélkül, hiányzik kb 1 ml

Márka: Calvin Klein
A CK2 egy új unisex illat a férfiaknak és  nőknek , amely megtestesíti az élet izgalmát és ünnepli a két ember közötti kapcsolatok sokféleségét. CK2 lenyűgöző és addiktív illat, amely megtestesíti… Leírás és paraméterek

Leírás

A CK2 egy új unisex illat a férfiaknak és  nőknek , amely megtestesíti az élet izgalmát és ünnepli a két ember közötti kapcsolatok sokféleségét. CK2 lenyűgöző és addiktív illat, amely megtestesíti azt a gondolatot, hogy az élet izgalmasabb párban.

A CK2 reklámkampányát Ryan McGinley fotós fényképezte, akinek a kompromisszumoktól mentes, ellentmondásos és valós látása tökéletesen kiegészíti a CK2 spontaneitását és izgalmát.

Tesztelt bloggeren !

 

Összetétel

fej

Ibolya levél, mandarin, wasabi

szív

orris gyökér, rózsa, kavicsok

Alapillat

tömjén, szantálfa, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc