Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classic Blue - natural spray

Márka: David Beckham
David Beckham 2013-ban bemutatta a Classic illatot, amely olyan férfiaknek készült, akiknek van stílusuk. Most egy új illattal jött elő  Blue Classic név alatt, amelyet a klasszikus stílus és az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

David Beckham 2013-ban bemutatta a Classic illatot, amely olyan férfiaknek készült, akiknek van stílusuk.

Most egy új illattal jött elő  Blue Classic név alatt, amelyet a klasszikus stílus és az elegancia ihletett, modern részletekkel kombinálva. David Beckham úgy mutatja be ezt az illatot, mint  „az időtlen klasszikus illat modern értelmezése.”

Ennek az új kiadásnak Jean-Christophe Herault áll a létrehozása mögött. A kompozíció merészebb, mint az eredeti Classic illat. A fejillat összetevői közé tartozik az ananász, grapefruit és az ibolya levelek. A szívillatban rejtőzik a muskátli, zsálya és alma.  A kompozíciót a kasmír fa, pacsuli és moha kombinációja zárja.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, ibolya levél, ananász

szív

alma, muskátli, zsálya

Alapillat

kasmír fa, moha, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc