Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Code Profumo - EDP

Márka: Armani
Ne hagyja ki ezt a 2016-os év forró újdonságát a férfiak számára. Armani bemutatja az új keleti-fűszeres illatot - Code Profumo néven. Kezdetben kardamom, zöld alma és mandarin keveréke érezhető-… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Ne hagyja ki ezt a 2016-os év forró újdonságát a férfiak számára. Armani bemutatja az új keleti-fűszeres illatot - Code Profumo néven. Kezdetben kardamom, zöld alma és mandarin keveréke érezhető- ezután a szívillatban kibontakozik a szerecsendió, levendula és narancsvirág kombinációja, és végül a kompozíciót az ámbra, tonkabab és a bőr kombinációja zárja.

Összetétel

fej

mandarin, zöld alma, kardamom

szív

szerecsendió, levendula, narancsvirág

Alapillat

bőr, borostyán, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc