Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Collection Extraordinaire California Reverie - EDP

Collection Extraordinaire California Reverie egy új virágos női illat.  Ez parfüm a Van Cleef & Arpels  márkától származik, amelyet Antoine Maisondieu parfümtervező hozott létre 2014-ben.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Collection Extraordinaire California Reverie egy új virágos női illat.  Ez parfüm a Van Cleef & Arpels  márkától származik, amelyet Antoine Maisondieu parfümtervező hozott létre 2014-ben. Elvarázsolja Önt a jázmin és  frangipán virágos tónusaival, amelyet a neroli és mandarin gyümölcsös illatjegyei egészítenek ki. Az alapillatban kibontakozik a méhviasz és a vanília.
 

Összetétel

fej

mandarin, neroli

szív

arab jázmin, frangipani

Alapillat

vanília, méhviasz

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc