Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cool Water Sea Rose - testápoló

Márka: Davidoff
Eau de Toilette Cool Water Sea Rose  2013-ban jött létre, feltár egy teljesen új aspektust az örök szerelmi történetnek a nő és a tenger között.  Gyengéd és finom, ez a  rendkívül friss illat ünnepli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Eau de Toilette Cool Water Sea Rose  2013-ban jött létre, feltár egy teljesen új aspektust az örök szerelmi történetnek a nő és a tenger között.  Gyengéd és finom, ez a  rendkívül friss illat ünnepli a tisztaságot és a spontaneitást. A Sea Rose nő tökéletes harmóniában él a természet szépségével. Friss és ártatlan, mint egy új nap, mély és bölcs, mint az óceán, és teljes összhangban van a világgal.

Összetétel

fej

körte

szív

babarózsa

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc