Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dangerous Woman - EDT

Márka: Bruno Banani
Bruno Banani Dangerous Woman egy illat, amely kiegészíti a férfi változata a Dangerous Man, ami napvilágot látott 2012-ben Dangerous Woman egy virágos orientális illat nőknek, akik szeretnek bulizni… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Bruno Banani Dangerous Woman egy illat, amely kiegészíti a férfi változata a Dangerous Man, ami napvilágot látott 2012-ben Dangerous Woman egy virágos orientális illat nőknek, akik szeretnek bulizni és fél bájos, és senki sem tud ellenállni nekik. Rejtőzik benne a mámorító kókusz és vanília hangokat.

Úgy indult 2013 februárjában.

Összetétel

fej

fekete ribizli

szív

kókusztej

Alapillat

napraforgó, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc