Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Homme dezodor spray

Márka: David Beckham
A David Beckham Homme egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Az illat bevezetője citrusos és fűszeres, míg szívjegyében a kasmírfa, a rozmaring és a bőr érezhető. Ezután a fás alap fejlődik ki, amely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A David Beckham Homme egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Az illat bevezetője citrusos és fűszeres, míg szívjegyében a kasmírfa, a rozmaring és a bőr érezhető. Ezután a fás alap fejlődik ki, amely pézsmát, pacsulit és mahagónit rejt magában.

Az illatot 2011-ban mutatták be.

Összetétel

Fej

citrusfélék, gyömbér, bors

Szív

bőr, kasmír fa, rozmaring

Alapillat

pézsma, pacsuli, mahagóni

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc