Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A Brilliant Game - EDT

Márka: Davidoff
Az illata zseniális játék által Davidoff egy keleties fás illat, hogy jött létre 2014-ben tartalmaz önmagában sok rendkívüli összetevőket, mint. Caramel, kumarin, vermut, Campari és így tovább.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az illata zseniális játék által Davidoff egy keleties fás illat, hogy jött létre 2014-ben tartalmaz önmagában sok rendkívüli összetevőket, mint. Caramel, kumarin, vermut, Campari és így tovább. Hagyja magát elvarázsolni a bájos férfias illat!

Összetétel

fej

citrom, keserű narancs, a zsálya, a piros bogyós gyümölcsök, vermut, Campari

szív

narancsvirág, cédrusfa

Alapillat

kumarin, karamell, széna, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc