Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cool Water Woman Pacific Summer Edition - EDT

Márka: Davidoff
A Cool Water Woman Pacific Summer Edition egy parfüm a Davidoff termékcsaládból. Ez egy női illat, amely édesebb jellegű. Tökéletesen illik a nyári napokra. Összetevői közé tartozik a  dinnye, menta,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Cool Water Woman Pacific Summer Edition egy parfüm a Davidoff termékcsaládból. Ez egy női illat, amely édesebb jellegű. Tökéletesen illik a nyári napokra. Összetevői közé tartozik a  dinnye, menta, ananász, a gyöngyvirág és írisz. A parfümöt Pierre Bourdon hozta létre.

Az illat 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

görögdinnye, menta, ananász,

szív

gyöngyvirág

Alapillat

írisz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc