Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Silver Shadow - EDT

Márka: Davidoff
Davidoff Silver Shadow egy keleti-fás  nagyon férfias illat. Friss narancs és fahéj illatai bontakoznak ki a fejillatban. A titokzatos szívillat összetevői közé tartozik a sáfrány és szegfűszeg. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Davidoff Silver Shadow egy keleti-fás  nagyon férfias illat. Friss narancs és fahéj illatai bontakoznak ki a fejillatban. A titokzatos szívillat összetevői közé tartozik a sáfrány és szegfűszeg. A meleg és kellemes alapillat kihangsúlyozza az érzéki ámbrát,  pacsulit és a  cédrusfát.
Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

keserű narancs, fahéj

szív

sáfrány, szegfűszeg

Alapillat

pacsuli, cédrus, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc