Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Decadence - EDP

Márka: Marc Jacobs
Marc Jacobs Dekadencia - luxus, érzéki és szenvedélyes illat, amely bátor nők számára készült. A Decadence parfüm belépő a legfelsőbb körökbe. Feltűnő dizájn, luxus minőség, forradalmi illat jellemzi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Marc Jacobs Dekadencia - luxus, érzéki és szenvedélyes illat, amely bátor nők számára készült. A Decadence parfüm belépő a legfelsőbb körökbe. Feltűnő dizájn, luxus minőség, forradalmi illat jellemzi. A kézitáska formájú üvegcse megalkotását egy Marc Jacobs kultikus kézitáska ihlette.

A fejillatban provokatívan árad szét az édes olasz szilva, a mámorító írisz és a különleges sáfrány eszenciája. A szívillatban zseniálisan egyesül az íriszgyökér az elegáns bolgár rózsával és az arab jázminnal. Az alapillatot a vetiver, az ámbra és a papirusz akkordjai zengetik meg. A Decadence parfüm tisztelgés a szabad szellemisége előtt, a fényűzés új dimenzióit nyitja meg előttünk.

Összetétel

fej

sáfrány, írisz, szilva

szív

bolgár rózsa, sambac  jázmin, íriszgyökér

Alapillat

papirusz, ámbra, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc