Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Decibel - deo stift

Márka: Azzaro
Azzaro indított illat Decibel, ez egy keleti fűszeres illat férfiaknak, akik szeretik az intenzív illat. Otthon illata elfedi citrom, aldehidek és édesgyökér, szív kombinációja lila és tömjén. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Azzaro indított illat Decibel, ez egy keleti fűszeres illat férfiaknak, akik szeretik az intenzív illat. Otthon illata elfedi citrom, aldehidek és édesgyökér, szív kombinációja lila és tömjén. A bázist áll vetiver, tonkabab és vanília.

Elindítása illat bemutatott 2011.

Összetétel

fej

citrom, aldehidek, édesgyökér

szív

füstölő, ibolya

Alapillat

vetiver, tonkabab, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc