Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Déclaration D´Un Soir - EDT

Márka: Cartier
Déclaration D´Un Soir - ropogós és kifinomult illat férfiaknak Cartier. Ez virágos fás illat ott az elején inkább egyesíti a keleti és a fűszeres összetevőket, a szívet azután elrejti rózsa és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Déclaration D´Un Soir - ropogós és kifinomult illat férfiaknak Cartier. Ez virágos fás illat ott az elején inkább egyesíti a keleti és a fűszeres összetevőket, a szívet azután elrejti rózsa és a szerecsendió. A végén ellenállni által alkotott bázis szantálfa.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

kömény, kardamom, bors

szív

rózsa, szerecsendió

Alapillat

szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc