Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Deep Euphoria - testápoló

Márka: Calvin Klein
A Deep Euphoria egy élénk virágos-citrusos illat a Calvin Klein márkától. Provokatív, érzéki és bódító, megtestesíti a hatalom és a csillogás kettősségét. 2016-ban mutatták be a nagyközösségnek. Az… Leírás és paraméterek

Leírás

A Deep Euphoria egy élénk virágos-citrusos illat a Calvin Klein márkától. Provokatív, érzéki és bódító, megtestesíti a hatalom és a csillogás kettősségét. 2016-ban mutatták be a nagyközösségnek. Az illat arca Margot Robbie ausztrál színésznő. A fejillatban a mandarin, a fehérbors és a cascalone nyit, majd a virágos szív jeleskedik , melyben muskátli, sambac  jázmin, bazsarózsa és mágikus fekete rózsa fejti ki hatását. Az alapilatban az érzéki vágyak felébresztéséért felelős pézsma adja meg az alaphangot.

Összetétel

fej

mandarin, fehérbors, cascalone

szív

muskátli, sambac jázmin, bazsarózsa, fekete rózsa

Alapillat

pacsuli, fás tónusok, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc