Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Deeply Yours Man - EDT

Fragrance Enrique Iglesias Mélyen Yours egyesíti fűszeres jegyek fűszerek meglágyulnak virágok és gyümölcsök. Ön úgy fogja érezni lédús bergamot és sárgadinnye aromák összefonódott meleg fa, borssal… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Fragrance Enrique Iglesias Mélyen Yours egyesíti fűszeres jegyek fűszerek meglágyulnak virágok és gyümölcsök. Ön úgy fogja érezni lédús bergamot és sárgadinnye aromák összefonódott meleg fa, borssal és vanília. Ez egy egyedülálló keveréke a szenvedély, a vágy és a harmónia.

Az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

bergamott, bors, dinnye

szív

alma, ibolya levél, levegős hangok

Alapillat

kasmír, ámbra, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc