Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Delicious Delights Fruity Rooty - EDT

Márka: DKNY
Finom örömök Gyümölcsös gyökér ihlette illata édes tejszín és parfé. Vidám parfüm Delicious örömök gyümölcsös Rooty csemegék eredeti kompozíció, amely megadja az új energia. Élvezze játékos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Finom örömök Gyümölcsös gyökér ihlette illata édes tejszín és parfé. Vidám parfüm Delicious örömök gyümölcsös Rooty csemegék eredeti kompozíció, amely megadja az új energia. Élvezze játékos készítmény parfüm DKNY Delicious örömök Gyümölcsös Rooty és érezd minden nap ..

Összetétel

fej

áfonya, mandarin, szeder

szív

sorbet, ibolya, alma, rózsa

Alapillat

vanília, liliom

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc