Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black - after shave 100 ml + dezodor spray 150 ml +táska

Márka: Denim
Denim Black egy fás, virágos illat a férfiak számára pézsma tónusokkal. A tisztán virágos fejillata rózsát, jázmint és muskátlit tartalmaz. A szívillat magába foglalja a cédrus, pacsuli és szantálfa… Leírás és paraméterek

Leírás

Denim Black egy fás, virágos illat a férfiak számára pézsma tónusokkal. A tisztán virágos fejillata rózsát, jázmint és muskátlit tartalmaz. A szívillat magába foglalja a cédrus, pacsuli és szantálfa tónusait. A kompozíciót az ámbra, tölgymoha és a krétai labdanum gyanta kombinációja zárja. 

Összetétel

Fej

rózsa, jázmin, gardénia

Szív

pacsuli, szantálfa, cédrus

Alapillat

borostyán, tölgymoha, gyanta

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc