Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Desire For A Man - EDT 100 ml + tusfürdő 90 ml  + after shave balzsam 90 ml + táska

Márka: Dunhill
Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns,… Leírás és paraméterek

Leírás

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, nerol, alma

szív

pacsuli, teakfa, rózsa

Alapillat

értékes fákat, ámbra, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc