Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Loverdose - EDP - SLEVA - poškozený obal

Márka: Diesel
LOVERDOS márkától Diesel kerül bemutatásra, mint a tökéletes fegyver tervezett csábítás. Állítólag tartalmaz molekulák, amelyek stimulálják a hipotalamusz az agy, amely felelős a vonzás vágy és a… Leírás és paraméterek

Leírás

LOVERDOS márkától Diesel kerül bemutatásra, mint a tökéletes fegyver tervezett csábítás. Állítólag tartalmaz molekulák, amelyek stimulálják a hipotalamusz az agy, amely felelős a vonzás vágy és a második személy. A palackot úgy tervezték, hogy szimbolikusan, mint a szív - alakú gyémánt átszúrta egy nyíl.

Fragrance indult 2011-ben.

Összetétel

fej

csillagánizs, mandarin

szív

jázmin, édesgyökér, gardénia

Alapillat

ámbra, vanília, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc