Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A J`Adore Joy - EDT

Márka: Dior
A J`Adore In Joy aromája az a parfüm, amelyet Dior utal az öröm és az élet szeretete tele. Talán egy kissé szokatlan tengeri só javítja a jázmin szambak, az ylang-ylang, a tuberóz és az neroli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A J`Adore In Joy aromája az a parfüm, amelyet Dior utal az öröm és az élet szeretete tele. Talán egy kissé szokatlan tengeri só javítja a jázmin szambak, az ylang-ylang, a tuberóz és az neroli tökéletes illatos összetételét. És annak érdekében, hogy nagyobb étvágyat érjen, a végén az őszibarack vonzza Önt, amely a parfüm alapja.

Az illat 2017-ben indult.

Összetétel

fej

tengeri só

szív

sambac jázmin, ilang-ilang, tubarózsa, neroli

Alapillat

őszibarack

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc