Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Addict Eau De Toilette - EDT

Márka: Dior
A Christian Dior Addict parfümös víz egy kifinomult keleti illat, virágos szívillattal. Ez egy szenvedélyes, intuitív nő számára készült, aki figyelmen kívül hagyja a divat diktálást és követi saját… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Christian Dior Addict parfümös víz egy kifinomult keleti illat, virágos szívillattal. Ez egy szenvedélyes, intuitív nő számára készült, aki figyelmen kívül hagyja a divat diktálást és követi saját szabályait. A Christian Dior Addict illata legjellemzőbb hangulata a szívillatában van elbújva, ez nem más, mint a jamaikai "Queen of the Night", ritka virág, amelynek virágzása soha nem tart többet, mint néhány órát, és ezért számít mágikusnak.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

 szicíliai mandarin

szív

neroli, jázmin sambac

Alapillat

szantálfa, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc