Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Dior (2012) - EDP

Márka: Dior
Miss Dior egy könnyű, hibátlan virágos illat a Dior nők számára. Ez a klasszikus illat a napközbeni viselethez készült. A kezdetektől fogva érezni fogja a mandarin friss tónusait. A szívben… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Miss Dior egy könnyű, hibátlan virágos illat a Dior nők számára. Ez a klasszikus illat a napközbeni viselethez készült. A kezdetektől fogva érezni fogja a mandarin friss tónusait. A szívben felfedezhet egy pályázati hangot, melyet a rózsa és a jázmin dominál. Az illat alapja patchouli és pézsma.

A Miss Dior eredeti illatát 1947-ben indították el, és most egy új dizájnnal rendelkezik, egy kis ciprusszel. A piac 2012-ben indult.

Összetétel

fej
Olasz mandarin
szív

rózsa, jázmin

Alapillat

pacsuli, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc