Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Divine Ornament - EDP (újratölthető)

Márka: Thierry Mugler
Isteni dísz Alien Thierry Mugler. Egy virágos fás illat nőknek. Ez áll a három összetevőből áll: kasmír, a sárga és a jázmin sambac. Az extravagáns dizájn a flakon arra utal, hogy még a szagát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Isteni dísz Alien Thierry Mugler. Egy virágos fás illat nőknek. Ez áll a három összetevőből áll: kasmír, a sárga és a jázmin sambac. Az extravagáns dizájn a flakon arra utal, hogy még a szagát ellenkezik a jelenlegi. Nem lehet közömbös. Ihlette a unconventionality ami mozog meg előre.

Összetétel

fej

jázmin sambac

szív

Kasmír

Alapillat

borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc