Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Be Delicious Eau So Intense - EDP

Márka: DKNY
Legyen finom Eau So Intense egy friss, virágos-gyümölcsös illat a DKNY nőknek, amelyet 2012-ben vezettek be. Ez a limitált kiadás a 2004-es klasszikus "Be Delicious" illat alapja, de összetétele… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Legyen finom Eau So Intense egy friss, virágos-gyümölcsös illat a DKNY nőknek, amelyet 2012-ben vezettek be. Ez a limitált kiadás a 2004-es klasszikus "Be Delicious" illat alapja, de összetétele kissé más. De ha szereted a klasszikus Be Delicious, ez az illat nem fog csalódást okozni neked!

Összetétel

fej

alma, grapefruit, magnólia

szív

ibolya, a völgy liliom, tuberóz, rózsa

Alapillat

szantálfa, borostyán, fás hangok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc