Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dolce - EDP 50 ml + testápoló 100 ml

Márka: Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana divatház a 2014-es év elején bemutatta a Dolce illatot. A Dolce betekintést nyújt az érzelmi és érzéki utazásba Szicílián keresztül, amely insprálja ezt a illatot. A Dolce… Leírás és paraméterek

Leírás

Dolce & Gabbana divatház a 2014-es év elején bemutatta a Dolce illatot. A Dolce betekintést nyújt az érzelmi és érzéki utazásba Szicílián keresztül, amely insprálja ezt a illatot.

A Dolce úgynevezett puha és nőies illat, tele fehér virágokkal. A neroli virágok frissessége a papaya virágokkal együtt nyitja meg az illatkészítményt, amely szabadon keveredik a szívillatba, amelyben a fehér amarillis, a nárcisz és a liliom dominál. Az alapillatban kibontakozik a puha kasmírfa és a pézsma.

Összetétel

fej

neroli,  papaya virág

szív

Amaryllis, nárcisz,tavirózsa

Alapillat

pézsma, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc