Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A One For Men - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
Egy időtlen klasszikus  modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce & Gabbana The One For Men  férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The One… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

Egy időtlen klasszikus  modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce & Gabbana The One For Men  férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The One illatnak. Az One For Men egy tiszta koncentrátuma az eleganciának és az érzékiségnek, nem hiányozhat a klasszikus koncepció a modernitás pecsétje sem az illatból,  így válik egy könnyű, mégis csábító illattá, amelyet fűszeres-keleti dohány harmónia és kifinomult boisé tónus jellemez.

Összetétel

fej

grapefruit, koriander, bazsalikom

szív

gyömbér, kardamom, narancsvirág

Alapillat

cédrusfa, borostyán, dohány

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc