Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Light Blue Discover Vulcano Pour Homme - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
A Dolce & Gabbana egy új, illatos parfümös párt indított el, amelyet Vulcano és Panarea szigetei ihlettek. A 2014-es korlátozott kiadás a nyári szezonra összpontosítanak. A Light Blue Discover… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Dolce & Gabbana egy új, illatos parfümös párt indított el, amelyet Vulcano és Panarea szigetei ihlettek. A 2014-es korlátozott kiadás a nyári szezonra összpontosítanak.

A Light Blue Discover Vulcano illatot a  Vulcano-sziget ihlette, amely az iszapfürdőről híres. A rómaiak ezt a szigetet használták a jó minőségű alapanyagok és fa beszerzésére. Az aromát a citrom és a gyömbér keveréke alkotja, ezután kibontakoznak a ciprus és levendula fás illatjegyei. A kompozíciót a vetiver és cédrus kombinációja zárja.

Összetétel

fej

gyömbér, citrom

szív

levendula, ciprus

Alapillat

vetiver, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc