Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

The One For Men - Eau De Toilette Spray - teszter

Márka: Dolce & Gabbana
Egy időtlen klasszikus és modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce & Gabbana The One For Men férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Egy időtlen klasszikus és modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce & Gabbana The One For Men férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The One illatnak. Az One For Men egy tiszta koncentrátuma az eleganciának és az érzékiségnek, nem hiányozhat a klasszikus koncepció a modernitás pecsétje sem az illatból, így válik egy könnyű, mégis csábító illattá, amelyet fűszeres-keleti dohány harmónia és kifinomult boisé tónus jellemez.

Összetétel

Fej

grapefruit, koriander, bazsalikom

Szív

gyömbér, kardamom, narancsvirág

Alapillat

cédrusfa, borostyán, dohány

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc