Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Velvet Rose - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Velvet Rose egy virágos illat nőknek nagy hangsúlyt rózsák. Ez az illat önmagában tükrözi a nőiesség és az érzékiség. Fej illat áll a friss citrus és bájos liliomok. A szív jegyzetek keverednek… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Velvet Rose egy virágos illat nőknek nagy hangsúlyt rózsák. Ez az illat önmagában tükrözi a nőiesség és az érzékiség. Fej illat áll a friss citrus és bájos liliomok. A szív jegyzetek keverednek marokkói, a bolgár rózsa és stolisté. Alapvetően illat fokozza pézsma.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

citrus, liliom

szív

káposzta rózsa, a marokkói rózsa, a bolgár rózsa, egyiptomi muskátli

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc