Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

East Coast Club Man - natural spray

Márka: Tom Tailor
Tom Tailor márka indít illatos pár elemzi East Coast Club. Illat ihlette az élet az USA keleti partján, és ötvözi a frissesség és az érzékiség, erős és érzékeny tárgyalások. Bevezető megjegyzések… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Tom Tailor márka indít illatos pár elemzi East Coast Club. Illat ihlette az élet az USA keleti partján, és ötvözi a frissesség és az érzékiség, erős és érzékeny tárgyalások. Bevezető megjegyzések East Coast Club Man magában szicíliai citrom és őszibarack. A szív jelentése az aromás feljegyzései levendula kombinált lila bársony és velúr intenzív, meleg bázis tonkabab, a sárga és fehér fa.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

citrom, őszibarack

szív

levendula, ibolya, velúr

Alapillat

Tonka bab, borostyán, fehér fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc