Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Eau D´Orange Verte - EDC

Márka: Hermes Kód: pHS003
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Eau D´Orange Verte egy friss citrusos illat nőknek és férfiaknak egyaránt menta aromával. Az illat alkalmas mindennapi használatra.

Összetétel

fej

narancs, citrom, mandarin, narancsvirág

szív

borsmenta, papaya, mangó

Alapillat

pacsuli, tölgymoha

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Hermes
A cég Hermès már több mint 150 éve. A cégalapító Thierry Hermes vágású ló nyereg és lószerszám. Csak a második generációs családi középpontjában a termelés bőráruk, kazetták ékszerek, órák és kozmetikumokkal. A divat világában ő ismert, elsősorban a sál, amelyik sok híresség. Innen már csak egy kicsit a parfüm. Hermès parfümök csillognak, jelölje ki a jellegzetes stílusa mindenki, aki használja őket.
Hermes
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc