Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Elegant - EDT

Márka: Lacoste
Eau De Lacoste Pour Elle L.12.12 Elegáns újjáépítik, mint egy klasszikus illat magabiztos nők, mindig friss és releváns. Hozzávalók kezdődik citrusfélék, kása és rózsaszín bors. Középpontjában az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Eau De Lacoste Pour Elle L.12.12 Elegáns újjáépítik, mint egy klasszikus illat magabiztos nők, mindig friss és releváns. Hozzávalók kezdődik citrusfélék, kása és rózsaszín bors. Középpontjában az elegáns mimóza benne, hogy a lágyságot és a nőiesség mellett ibolya és a gyöngyvirág. Az alap a vetiver létrehoz egy meleg érzékiség és az aláírás illat, amely kiegészül a vanília és a napraforgó.

Ez virágos-fás illat jött létre 2015-ben.

Összetétel

fej

citrusfélék, paprika, akác

szív

ibolya, mimóza, gyöngyvirág

Alapillat

vetiver, napraforgó, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc