Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling - EDT

Márka: Lacoste
Lacoste bemutatja Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle - Virágos-gyümölcsös illatot nők számára. Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling egy aranyos, vidám és játékos illat francia tónusokkal. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Lacoste bemutatja Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle - Virágos-gyümölcsös illatot nők számára. Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling egy aranyos, vidám és játékos illat francia tónusokkal. A fejillatban rejtőzik a mandarin,  piros alma és a szeder gyümölcsök illatai, valamint a fűszerek. A szívillat összetevői közé tartozik a  francia macaron, cukorgyapot és a gyöngyvirág. A kompozíció alapját patchouli, vetiver, kasmír és pézsma kifinomult illat kombináciüja fejezi be.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, piros alma, fűszer, szeder

szív

Makaron, vattacukor, gyöngyvirág

Alapillat

pacsuli, kasmír, vetiver, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc