Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Prep Tommy Girl - EDT

Márka: Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger márka 2011-ben illat Eau De Prep Tommy Girl, amelyek közé tartozik a sportos, elegáns illat. Ez egy virágos-gyümölcsös illat, amely befejezi a ruhában tökéletes vége. Hagyja, hogy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Tommy Hilfiger márka 2011-ben illat Eau De Prep Tommy Girl, amelyek közé tartozik a sportos, elegáns illat. Ez egy virágos-gyümölcsös illat, amely befejezi a ruhában tökéletes vége. Hagyja, hogy elvarázsolja az illat és nem fogja megbánni a választást!

Összetétel

fej

alma, ibolya, bors

szív

rózsák

Alapillat

galagonya, szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc