Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Csak 5th Avenue NYC - EDP

Márka: Elizabeth Arden
Az illat jött létre 2015-ben a 5th Avenue NYC Csak létre a márka Elizabeth Arden. Ez virágos-gyümölcsös illat nőknek és belül játékosan egyesíti bergamot gyümölcs a bevezetőben, a szívet eltávolítjuk… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az illat jött létre 2015-ben a 5th Avenue NYC Csak létre a márka Elizabeth Arden. Ez virágos-gyümölcsös illat nőknek és belül játékosan egyesíti bergamot gyümölcs a bevezetőben, a szívet eltávolítjuk a szilva, a magnólia, pünkösdi rózsa, mimóza, méz és végül rozvoní írisz, ámbra és szantálfa.

Összetétel

fej

fekete ribizli, mandarin, bergamot

szív

szilva, magnólia, pünkösdi rózsa, mimóza, méz

Alapillat

írisz, ámbra, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc