Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Tea Yuzu - EDT

Márka: Elizabeth Arden
Zöld tea A Yuzu Eau de Toilette-t zöld tea-rajongók inspirálják, különösen a Yuzu Zöld Tea, ahol minden évben nyáron a citrusok és a gyógynövény árnyalatai jönnek létre. Ennek a márkának a parfümje… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Zöld tea A Yuzu Eau de Toilette-t zöld tea-rajongók inspirálják, különösen a Yuzu Zöld Tea, ahol minden évben nyáron a citrusok és a gyógynövény árnyalatai jönnek létre.

Ennek a márkának a parfümje Rodrigo Flores-Roux, aki ezt az illatot új kreativitásként vezette be: „Ez egy felemelő, frissítő szépség és elemi tisztaság, ami a Yuzu-t a tea, a konyha vagy a gyógyító kezelések során tapasztalt érzékiségnek köszönheti .

Ezeket az egyedülálló tulajdonságokat inspirálta, és azt akarta, hogy párosítsa azokat az érzéseket, amiket érez és tükrözött benne. Élénk és vidám illatúvá vált, ami személyiséget teremt.

Ez a termék 2014 márciusa óta a piacon van.

Összetétel

fej

citrom levél, zöld tea, bergamot, yuzuval

szív

zöld tea, tunéziai neroli virág, kakukkfű, menta, yuzu, ribizli bogyók

Alapillat

nyír, pézsma, mályva gyógyszerek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc