Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sunflowers Dream Petals - EDT

Márka: Elizabeth Arden
A Sunflowers Dream Petals az Elizabeth Arden márkától egy virágos-fás női illat, amely gyümölcsös mandarin illattal és bergamott tónusaival nyílik meg. Ezután átváltozik a virágos szívillatba,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Sunflowers Dream Petals az Elizabeth Arden márkától egy virágos-fás női illat, amely gyümölcsös mandarin illattal és bergamott tónusaival nyílik meg. Ezután átváltozik a virágos szívillatba, amelyben rózsa és gardénia rejtőzik, és végül az alapillatban kibonatkozik  a pézsma és a cédrusfa kombinációja.

Az illat 2012-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, alma

szív

rózsa, gardénia

Alapillat

cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc