Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sunflowers - EDT TESTER - pomačkaná krabička

Márka: Elizabeth Arden
Napraforgó Elizabeth Arden egy kifinomult illat romantikus és érzéki nő. Virágos-gyümölcsös Napraforgó bujkál dinnye, őszibarack aromák a fejét, tea rózsa és a jázmin, a szív. Minden befejezi az… Leírás és paraméterek

Leírás

Napraforgó Elizabeth Arden egy kifinomult illat romantikus és érzéki nő. Virágos-gyümölcsös Napraforgó bujkál dinnye, őszibarack aromák a fejét, tea rózsa és a jázmin, a szív. Minden befejezi az érzéki szantálfa és a moha.

Az illat hozta létre Elizabeth Arden 1993.

Összetétel

fej

görögdinnye, őszibarack

szív

tea rózsa, jázmin

Alapillat

szantálfa, moss

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc