Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Blossom - EDP

Márka: Elode
Gyönyörű virágos illat nőknek Blossom Előd. Gyönyörű üveg, akivel úgy érzi, kivételesen. Csodálatos kombináció illatok, viselt szeretne viselni. Ez tökéletes a munka, vagy a dátumot. Az illat alapját… Leírás és paraméterek

Leírás

Gyönyörű virágos illat nőknek Blossom Előd. Gyönyörű üveg, akivel úgy érzi, kivételesen. Csodálatos kombináció illatok, viselt szeretne viselni. Ez tökéletes a munka, vagy a dátumot. Az illat alapját gyümölcs hangok körte, bergamott és a mandarin, ami szintén virágzik virágos tónusok ibolya, jázmin és a lótuszvirág. Illat konszolidálja, és eljuttatja azt a szép pézsma, ámbra és vanília.

Elnyel az aromákat, a világra nyitott, mivel 2017.

Összetétel

fej

bergamott, körte, mandarin

szív

lótuszvirág, jázmin, ibolya

Alapillat

pézsma, vanília, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc