Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Enigmatic - EDP

Márka: Elode
Titokzatos illatok Előd érdekes virágos-gyümölcsös illat nőknek. Titokzatos parfüm, amely nagy hangon a narancs, mandarin és liliomok. Középpontjában a rejtőzködő rózsa és jázmin. A bázis a vanília… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Titokzatos illatok Előd érdekes virágos-gyümölcsös illat nőknek. Titokzatos parfüm, amely nagy hangon a narancs, mandarin és liliomok. Középpontjában a rejtőzködő rózsa és jázmin. A bázis a vanília és szantálfa.

Összetétel

fej

narancs, mandarin, liliom

szív

rózsa, jázmin

Alapillat

vanília, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc