Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Endless Night For Him - EDT

Márka: Playboy
Az  Endless Night For Him a Playboy termékcsaládtól egy ütős férfi illat. Hosszú éjszaka, tele szórakozással. Lépjen ki a tömegből ezzel a nagyszerű illattal. Felpezsdíti Önt az olasz citrom,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Endless Night For Him a Playboy termékcsaládtól egy ütős férfi illat. Hosszú éjszaka, tele szórakozással. Lépjen ki a tömegből ezzel a nagyszerű illattal. Felpezsdíti Önt az olasz citrom, kardamonolaj és sáfrány illatkombinációja. A testet és az elmét lépésben tartja a kalapácscserje, fahéj kéreg és az ibolya levele. Reggelre megmarad a bőr tónusok és pacsuli olaj  illata.
Az illat 2017-ben került a piacra. 

Összetétel

fej

Olasz citrom, kardamom olaj, sáfrány

szív

 kalapácscserje, fahéj kéreg, levelek ibolya

Alapillat

bőr tónusok, pacsuli olaj

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc