Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Energise - EDT

Márka: Hugo Boss
Hugo Boss Energise egy férfi illat, amely energetizáló karakter nem hagy kétséget. Most azért keresik Hugo sorban az emberek, akik nem rendelkeznek saját véleményét, és bátorságot, hogy életük… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Hugo Boss Energise egy férfi illat, amely energetizáló karakter nem hagy kétséget. Most azért keresik Hugo sorban az emberek, akik nem rendelkeznek saját véleményét, és bátorságot, hogy életük menedzselésére szerint a saját szabályait. A férfiak, akik alkalmazzák, és érvényesíteni kifinomult stílusérzéke. Ez egy tipikus lakója a modern város, enyhe tiszteletlenség elavult hagyományok és rajong a hétköznapi elegancia és biztonságosan ismerik saját árakon. Energise személyesíti illat amely rezonál a hangulati a legapróbb részletekig, és képviseli az igazi természetét az ember, aki él a világban.

Összetétel

fej

kardamom, ananász levél, citrom, rózsaszín bors, menta, mandarin, kumquat

szív

jázmin, zsálya, boróka, koriander, szerecsendió, frézia

Alapillat

teakfa, vanília, bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc