Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Adrenaline - EDT

Enrique Iglesias - Latin - popsztár és fia a híres Julio Iglesias, elindítja az első illat együttműködve Coty. WC Water Fun összhangban a kép a latin temperamentum és a romantika a rajtom, és nagyon… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Enrique Iglesias - Latin - popsztár és fia a híres Julio Iglesias, elindítja az első illat együttműködve Coty.

WC Water Fun összhangban a kép a latin temperamentum és a romantika a rajtom, és nagyon gyorsan megszokja a kellemes hangokat.

Az illat erős, bátor és „cool”. Növeli a pulzus és biztosan nem a gyenge a szíve.


A készítmény által kifejlesztett Guillaume Flavigny. Fejjegyei a mandarin, citrom és lila. A szív áll fűszeres čeného bors, sáfrány és cainito. Alapjegyei a tonkabab befejeződik, bőr és cédrus.

Ez az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

lila, citrom, mandarin

szív

csillag alma vagy ha cainito, bors, sáfrány

Alapillat

bőr, cédrus, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc